/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

UPDATE: /VIDEO/ Accidentul din Hîncești s-a produs după ce unul dintre șoferi a pierdut controlul volanului

missing
19 octombrie 2019, ora 09:59

Atenție! Imaginile video conțin limbaj licențios.

UPDATE: Ora 09:59 Accidentul rutier s-a produs pe traseul Hîncești – Cimișlia din cauza ceții. Un automobil de model „Renault”, ce se deplasa spre Chișinău, a tamponat un alt autoturism de model „Skoda”, care circula regulamentar. Impactul s-a produs după ce șoferul care se deplasa spre capitală a pierdut controlul volanului. 

„În urma accidentului, automobilul de model „Renault” a derapat de pe banda de circulație și s-a tamponat într-un tir ce venea din sens opus. Prin urmare, remorca tirului s-a inversat într-un șanț”, a declarat ofițera de presă a IP Hîncești, Cristina Vicol.

Conducătorii auto nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Șoferii au fost testați cu aparatul „Drager” care a indicat 0,00 mg/l alcool în aerul expirat.

Poliția investighează cazul pentru a stabili toate circumstanțele. Șoferul vinovat va fi sancționat conform prevederilor Codului Contravențional.

Ora 09:39 Un accident rutier s-a produs în această dimineață în apropiere de raionul Hîncești. Potrivit oamenilor legii, în accident au fost implicate trei autovehicule.

Din imaginile video postate pe rețelele de socializare de către un internaut se poate vedea că în urma impactului remorca unei autocisterne s-a inversat pe marginea drumului. Martorii spun că totul s-a produs în jurul orei 8:20 de minute.

Contactată de redacție, ofițera de presă a IP Hîncești, Cristina Vicol, a spus că va veni în curând cu detalii despre acest caz. Deocamdată nu se cunoaște dacă a avut cineva de suferit.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram