/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Dumitru Țîra: ”Am votat pentru un oraș în care să putem zâmbi, fără praf în gură și fără a ne ține de nas”

20 octombrie 2019, ora 13:06

Candidatul din partea PPEM la funcția de primar general al capitalei, Dumitru Țîra, s-a prezentat singur la urna de vot. Acesta a spus că a votat pentru un oraș mai frumos, cu viziune.

”Am votat pentru un oraș mai frumos, cu viziune, în care să putem zâmbi, fără praf în gură și a ne ține de nas din cauza mirosului urât. Am votat pentru un oraș care să arate mult mai bine decât felul în care a fost distrus de politicienii care ne-au furat 20 de ani din viață și din frumusețea orașului”, a declarat Dumitru Țîra la ieșirea din secția de votare.

”Am votat pentru fiica mea, pentru care e primul vot, pentru toți oamenii din suburbii care se înădușesc de gunoi și nu au transport”, a adăugat candidatul PPEM, care i-a mai îndemnat pe alegători să meargă la vot.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram