/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Explicația președintelui secției de votare 148, deschise cu o întârziere de 40 de minute

missing
20 octombrie 2019, ora 13:40

I s-a defectat mașina, iar mașina de taxi a venit cu întârziere. Aceasta este explicația lui Alexandru Coșcodan, președintele secției de votare numărul 148 din municipiul Chișinău,  din cauza căruia secția a fost deschisă cu o întârziere de 40 de minute.

”Am avut o problemă, mi s-a defectat autoturismul și am venit cu taxi care din păcate mi s-a reținut”, a precizat Alexandru Coșcodan.

Primii alegători s-au prezentat la ușa secției de votare la ora 07:15.

”Persoanele care au venit la vot, au așteptat și nu și-au exprimat negativ sub nicio formă nemulțumirea”, a spus președintele secției de votare 148, Alexandru Coșcodan.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram