/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

/FOTO/ Ambasadorul SUA monitorizează alegerile de la Chișinău pentru a încuraja un scrutin liber, corect și transparent

missing
20 octombrie 2019, ora 14:18

Ambasadorul Statelor Unite la Chișinău, Dereck J. Hogan, monitorizează astăzi alegerile din capitală pentru a încuraja un scrutin liber, corect și transparent. Despre aceasta a anunțat Ambasada SUA pe rețelele de socializare. 

„Ambasadorul Dereck J. Hogan și echipele de observatori ai Ambasadei SUA la Chișinău sunt bucuroși să monitorizeze azi alegerile pentru a încuraja un scrutin liber, corect și transparent”, au comunicat reprezentanții Ambasadei SUA.

Menționăm că, alegerile locale generale și cele parlamentare noi, care au loc astăzi, vor fi monitorizate de 1600 de observatori naționali din partea a 11 organizații.

Foto: Facebook/ U.S. Embassy Moldova

Foto: Facebook/ U.S. Embassy Moldova

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram