/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FOTO/ Mesajul unui grup de tineri care a votat la Constanța. „Nu mai tolerați să ne decidă altcineva viitorul”

20 octombrie 2019, ora 18:41

Un grup de tineri basarabeni, stabiliți în prezent în România, și-a exercitat astăzi dreptul la vot la Universitatea „Ovidius” din orașul Constanța. Tinerii spun că au ieșit la vot pentru că le pasă de viitorul Republicii Moldova și nu tolerează ca cineva să le decidă soarta. 

„Noi avem datoria morală de a ieși la vot. Astăzi noi tinerii basarabeni din Constanța, ne-am mobilizat pentru a ne exercita dreptul nostru fundamental. Am demonstrat încă o dată că suntem o forță, că existăm și că ne pasă de viitorul țării noastre. Vă îndemnăm să ieșiți la vot și să demonstrați spiritul civic din voi. Încă nu e târziu, fie că votați pentru alegeri locale sau parlamentare noi. Schimbarea începe de la fiecare din noi. Nu mai așteptați și tolerați să ne decidă altcineva viitorul, luați atitudine, ieșiți la vot”, a scris unul dintre tinerii care a votat pe rețelele de socializare.

Foto: Facebook/ Cataraga Vasile

 

În România au fost deschise 11 secții de votare. La ora 18:00, potrivit Comisiei Electorale Centrale, rata de participare la vot în circumscripția nr. 50 (Europa de Vest) era de circa 6 900 de persoane.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram