Socialistul Ion Ceban și-a început discursul după închiderea secțiilor de vot cu un mesaj de mulțumire pentru chișinăuienii care s-au prezentat la urne și au demonstrat că le pasă de viitorul capitalei. A adus mulțumiri echipei care l-a ajutat în campanie și a muncit cu dedicație, familiei care i-a fost alături și jurnaliștilor care au informat cetățenii în campania electorală.

„Mi-am propus să vin cu soluții concrete pentru problemele pe care le are municipiul și eu știu că le vom rezolva împreună. Am o echipă care știe să pună în aplicare toate proiectele. Indiferent pentru cine vor vota astăzi locuitorii Chișinăului, eu voi respecta alegerea lor, dar sunt sigur că în viitorul apropiat vom pune în realizare toate planurile”, a declarat Ion Ceban.

Acesta și-a îndemnat contracandidații să-i sugereze proiecte, dacă acestea sunt benefice pentru oraș: „Sunt deschis la ideile contracandidaților mei și dacă ele vin să completeze agenda mea, neapărat le voi pune în aplicare. Să nu uite nimeni de angajamentele făcute în campanie”, i-a îndemnat Ceban pe toți contracandidații săi din acest scrutin.

 

 

 

 

 

 

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!