Premierul Maia Sandu a votat pentru un viitor primar onest al capitalei. Potrivit lui Sandu, alegerile de astăzi sunt importante pentru a consolida lupta actualei guvernări împotriva sistemului mafiot, corupției și pentru o justiție corectă. 

”Am votat pentru că sunt un cetățean responsabil și îmi pasă de cum va arăta Republica Moldova de acum încolo, votul de astăzi ne poate ajuta să consolidăm lupta noastră împotriva sistemului mafiot”, a declarat Maia Sandu la ieșirea din secția de votare.

Prim-ministrul este convins că moldovenii au nevoie de primari onești.

”Am obținut o victorie, dar nu trebuie să ne relaxăm, ca să consolidăm puterea binelui, lupta noastră împotriva corupției și pentru o justiție corectă, este important să mergeți la vot și să alegeți oameni onești”, a spus Maia Sandu.

Sandu spune că în capitală s-au adunat în ultimii ani numeroase probleme pentru că a fost condus de primari iresponsabili.

”Eu vreau un primar responsabil, curajos, luptător, pentru că în Chișinău trebuie să se declare în primul rând război corupției și ca acesta să fie susținut de  un consiliu responsabil, nu unul care să boicoteze, să pună impedimente și să rămânem cu o sumedenie de probleme astăzi care demult trebuiau rezolvate”, a încheiat Maia Sandu.

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!