/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Pe cine va susține Partidul Nostru în turul doi la alegerile pentru Primăria Capitalei? Răspunsul lui Usatîi

missing
20 octombrie 2019, ora 23:36

Dacă tendințele actuale se vor menține până la procesarea tuturor proceselor verbale la alegerile pentru Primăria municipiului Chișinău, atunci ar putea exista turul doi de scritin la care vor accede candidatul socialiștilor Ion Ceban și candidatul blocului ACUM, Andrei Năstase. În această situație, liderul Paritidului Nostru, Renato Usatîi, a menționat că nu vrea să se grăbească să declare pe cine va susține formațiunea sa, dar a criticat dur candidatul socialist.

Renato Usatîi a declarat că este prematur să se gândească pe cine va susține în turul doi, dar înțelege faptul că candidatul PN, Ivan Diacov pentru aceeși funcție, va acumula un procentaj foarte mic în rezultatul alegerilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram