/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/VIDEO/ Calcă pe aceeași greblă! Năstase a făcut un live pe „Facebook” similar cu cel care a anulat rezultatele alegerilor din iunie 2018

20 octombrie 2019, ora 18:22

Candidatul Blocului ACUM la funcția de primar al municipiului Chișinău, Andrei Năstase, a avut iarăși o adresare pe „Facebook” prin care a îndemnat cetățenii să iasă la vot. Pentru un video similar, instanța de judecată a anulat rezultatele alegerilor din iunie 2018.

„Așa trebuie să procedeze niște orășeni responsabili. Vom face un apel așa cum am făcut-o cu un an și ceva în urmă. Nu stați acasă, pentru că schimbarea nu se așteaptă acasă. Se face prin implicarea fiecăruia dintre noi”, a declarat Năstase.

Politicianul a spus că îndemnul de a ieși la vot nu ar fi o încălcare a legislației electorale și a dat asigurări că „de această dată nimeni nu va mai îndrăzni să anuleze rezultatele alegerilor”.

Amintim că, în iunie 2018, Andrei Năstase a câștigat alegerile locale pentru funcția de primar al Chișinăului. Ulterior, Judecătoria Chișinău a anulat rezultatele, motivând că Năstase a făcut agitație electorală în ziua votării, publicând un video similar pe „Facebook” prin care a îndemnat oamenii să iasă la vot.

Recent, magistrații au anulat decizia din iunie 2018 și mandatul de primar al lui Andrei Năstase a fost validat.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram