Bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, a venit astăzi dimineață la secția de votare într-un moment când aceasta era aglomerată. Astfel, Vlah a fost nevoită să stea în rând pentru a trece verificarea prin sistemul informațional. Guvernatoarea UTA Găgăuzia a venit la secție însoțită de mama ei.

Irina Vlah spune că a venit la urne cu dispoziție bună, dar a observat că în Comrat este mai puțină forfotă decât la scrutinele precedente.

Irina Vlah a constatat că actuala campanie electorală a avut loc destul de liniștit și se deosebește foarte mult de alte campanii. În alți ani, în ajunul zilei alegerilor se iscau conflicte zgomotoase și permanente confruntări. „Această campanie pentru alegerile locale a avut loc uimitor de liniștit. În toate localitățile din Găgăuzia au fost create condiții confortabile și corecte pentru toți candidații”, a menționat Irina Vlah. Guvernatoarea spune că nu a auzit în această campanie desre coruperea alegătorilor.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!