/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Irina Vlah, venită cu mama ei la urne, a stat la coadă câteva minute pentru a putea vota

20 octombrie 2019, ora 14:12

Bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, a venit astăzi dimineață la secția de votare într-un moment când aceasta era aglomerată. Astfel, Vlah a fost nevoită să stea în rând pentru a trece verificarea prin sistemul informațional. Guvernatoarea UTA Găgăuzia a venit la secție însoțită de mama ei.

Irina Vlah spune că a venit la urne cu dispoziție bună, dar a observat că în Comrat este mai puțină forfotă decât la scrutinele precedente.

Irina Vlah a constatat că actuala campanie electorală a avut loc destul de liniștit și se deosebește foarte mult de alte campanii. În alți ani, în ajunul zilei alegerilor se iscau conflicte zgomotoase și permanente confruntări. „Această campanie pentru alegerile locale a avut loc uimitor de liniștit. În toate localitățile din Găgăuzia au fost create condiții confortabile și corecte pentru toți candidații”, a menționat Irina Vlah. Guvernatoarea spune că nu a auzit în această campanie desre coruperea alegătorilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram