/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 799: Groază la Odesa, groapă comună la Cernăuți și prognoză alarmantă! SUA acuză Rusia de atacuri chimice

/VIDEO/ Ivan Diacov a votat pentru un oraș fără corupție

missing
20 octombrie 2019, ora 12:29

Candidatul Partidului Nostru la funcția de primar al capitalei, Ivan Diacov, spune că a votat pentru un oraș fără corupție. Politicianul a fost însoțit la secția de vot de soție și nepoței. 

„Primarul Chișinăului este persoana care poate pune capăt corupției în capitală. Eu doresc ca țara noastră odată și odată să iasă din acest cerc vicios. Vin în Primărie ca să fac ordine acolo. Am fost însoțit de soție și nepoței. Eu de dragilor lor m-am antrenat în această cursă electorală, pentru că viitorul copiilor noștri este pus în pericol”, a declarat Ivan Diacov.

De asemenea, Ivan Diacov a declarat că: „cu excepția Maiei Sandu toți au promis că vom trăi într-un oraș unde vor curge râuri de lapte. Unica persoană care ne-a chemat să stopăm corupția este Sandu, pe care eu o susțin cu tot sufletul”.

Menționăm că, Ivan Diacov, ex-procuror al municipiului Chișinău este fratele deputatului democrat Dumitru Diacov.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram