/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Renato Usatîi a câștigat pentru a doua oară fotoliul de primar al mun. Bălți

missing
21 octombrie 2019, ora 03:29

Renato Usatîi, președintele Partidului Nostru (PN) a câștigat pentru a doua oară alegerile pentru Primăria municipiului Bălți. Acesta a obținut un rezultat de circa 62%.

Pe a doua poziție s-a clasat candidatul Partidului Socialiștilor (PSRM), Alexandr Nesterovschi, cu un rezultat de circa 15%.

Usatîi a mai fost ales primar în anul 2015, dar a plecat în Federația Rusă un an mai târziu, după ce la Chișinău au fost pornite mai multe dosare pe numele său.

Ulterior, în anul 2018, Renato Usatâi, aflânduse în „exil”, a demisionat fin funcția de primar. În locul său a fost ales pentru o perioadă scurtă candidatul PN, Nicolai Grigorişin.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram