/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/VIDEO/ „Bioprotect” are oferte atrăgătoare pentru fermieri, pentru a-i ajuta să facă agricultură eficientă

missing
21 octombrie 2019, ora 14:46

În acest an, compania BIOPROTECT a participat la principala expoziție agricolă din Moldova – MOLDAGROTEH. De această dată, compania propune o serie de noutăți: un nou stand expozițional, un nou LOGO, noi parteneri și noi oferte pentru fermieri.

SINCRON: VALERIU STRELEȚ, DIRECTORUL GENERAL „BIOPROTECT”

Misiunea principală a BIOPROTECT este de a fi cât mai utili fermierilor. Ne străduim să le aducem fermierilor tot ce este mai bun și mai nou, și mai eficient pe piața inputurilor agricole.

În acest an, compania și-a ales unii dintre cei mai buni parteneri din domeniul agriculturii.

VALERIU STRELEȚ, DIRECTORUL GENERAL „BIOPROTECT”

Din parteneriatele noi lansate în anul curent de compania Bioprotect: Carmeuse – aditivi de sol, Europlast – care produce boxpaleți pentru fructe și Topcon, care vine cu echipamente pentru agricultură de precizie.

În acest an, BIOPROTECT vine cu o nouă abordare, una mai complexă. Asta pentru a oferi fermierilor servicii cât mai utile. Compania a lansat recent o întreprindere parteneră „BIOLAB TEST”, misiunea căreia este de a promova cercetarea și dezvoltarea în agricultură.

SINCRON: ALEXANDRU PURICE, ADMINISTRATOR „SC BIOLAB TEST”

Suntem primul și unicul laborator de acest tip din RM, prestăm servicii de testare analiză sol, plantă și apă. Venim în ajutorul fermierului, pentru a cunoaște mai bine rezervele de substanțe nutritive pe care le au în sol și pentru a valorifica la maxim investițiile pe care le fac.

De asemenea, începând cu anul 2019, compania BIOPROTECT livrează fermierilor tehnică și echipamente agricole performante.

SINCRON: SERGIU LEAȘOC, MANAGER DEPARTAMENT „TEHNICĂ ȘI ECHIPAMENTE AGRICOLE” BIOPROTECT

Dorim să facem o agricultură eficientă, împreună cu fermierii și partenerii noștri. Lucrăm cu companie americană se află în top 3 a utilajelor agricole. O tehnologie verticală de prelucrare a solului, o tehnologie nouă care dorim să o arătăm și partenerilor noștri din Moldova.

BIOPROTECT este la noi începuturi, dar având drept scop principal de a sprijini fermierii moldoveni, oferindu-le o serie de oferte eficiente și de a-i ajuta să facă agricultură eficientă.

AGRICULTURĂ EFICIENTĂ CU „BIOPROTECT”

 

 

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram