/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/FOTO/ Doi bărbați din Edineț și Drochia, bănuiți de contrabandă cu țigări, au primit mandat de arest pentru 30 zile

missing
22 octombrie 2019, ora 12:52

Magistrații au emis astăzi mandat de arest pentru 30 de zile pe numele a doi bărbați din raioanele Edineț și Drochia. Ei sunt bănuiți de contrabandă cu țigări în valoare de circa două milioane de lei. 

Bărbații au ajuns în vizorul oamenilor legii după ce pe 17 octombrie curent, în municipiul Chişinău, a fost reținut un autocamion cu ţigări, fără timbre de acciz.

Făptașii s-au dovedit a fi cei doi indivizi menționați mai sus, cu vârste cuprinse între 37 și 40 de ani. Unul dintre bărbați muncea ca operator la o stație PECO, iar altul lucra în calitate de șofer al unei companii.

Preliminar, oamenii legii au elucidat că marfa provine din regiunea transnistreană şi urma a fi transportată prin contrabandă spre Uniunea Europeană, pentru a fi comercializată pe piaţa neagră.

Dacă vor fi găsiți vinovați, făptașii riscă pedeapsă cu închisoarea pe un termen de până la zece ani.

Foro: procuratura.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram