/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ Percheziții în locuințele mai multor persoane din Edineț. Au adus marfă prin contrabandă

missing
22 octombrie 2019, ora 12:45

Mai multe piese, motoare auto și alte bunuri, obținute ilegal, au fost depistat în locuințele unor persoane din raionul Edineț, în urma unor percheziții care au avut loc la sfârșitul săptămânii trecute. Potrivit oamenilor legii, bunurile au fost introduse în țară prin contrabandă. 

Descinderile au avut loc după ce au fost desfășurate măsuri speciale de investigații pe marginea cauzei penale, pornite încă din luna aprilie 2018. Astfel, pe parcursul cercetărilor s-a stabilit că membrii grupului erau responsabili să aducă ilegal bunurile în Moldova din Uniunea Europeană. Ulterior, aceștia aveau în plan să vândă lucrurile aduse pe piața neagră a Republicii Moldova.

De la domiciliile bănuiților pe cauza penală s-au ridicat: cinci motoare pentru automobilele de model „Ford” și „Renault”, fără acte de proveniență, bani, asigurări auto „Cartea Verde”, care ar fi eliberate de autoritățile franceze, cu semne de falsificare, telefoane mobile și suporturi electronice de stocare a informației și certificate de înmatriculare a patru autovehicule.

Polițiștii continuă cercetările pe acest caz.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram