/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Un mecanic de la Depoul de locomotive Chișinău, prins în timp ce fura motorină

missing
22 octombrie 2019, ora 14:54

Un mecanic de la Depoul de locomotive de la Chișinău, a fost prins în timp ce fura motorină din rezervorul locomotivei pe care o conducea. Incidentul s-a produs în noaptea de duminică spre luni.

Rezervorul are o capacitate de 100 de litri de combustibil, iar până în momentul în care a fost descoperit, bărbatul a reușit să sustragă 50 de litri de motorină.

În privința mecanicului de locomotivă a fost pornită o anchetă de serviciu. Toate materialele probatorii acumulate de responsabilii de la ”Calea Ferată din Moldova” au fost expediate oamenilor legii.

Potrivit CFM, angajatul care a încercat să fure motorină va fi sancționat conform prevederilor Codului Muncii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram