/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/FLASH/ Incident în clădirea CNA. Poliția, pompierii și medicii de la urgență, solicitați să intervină

25 octombrie 2019, ora 18:09

Un incident s-a produs în această seară în clădirea Centrului Național Anticorupție (CNA) din Chișinău. Un martor a sunat la redacția TV8 și a spus că la fața locului sunt mai multe ambulanțe și autospeciale ale pompierilor cu sirenele pornite. Solicitați, reprezentanții IGSU ne-au spus că s-a produs un scurtcircuit.

Potrivit Lilianei Pușcașu, ofițera de presă a IGSU, au fost solicitați pompierii, dar, ajunși la fața locului aceștia au constatat că n-a fost vreun incendiu, ci doar un scurtcircuit care nu a produs daune.

La rândul său, Natalia Stati, ofițera de presă a Poliției Capitalei ne-a declarat că și poliția s-a deplasat la fața locului cu două echipaje.

Angela Starinschi, purtătoarea de cuvânt a CNA, spune la rândul ei că în clădire au loc lucrări de reparație și în timp ce acestea se executau, s-a produs scurtcircuitul, în urma cărora s-a pornit sistemul de alarmă și au fost chemați pompierii „pentru a exclude orice risc de izbucnire a vreunui incendiu”, a spus purtătoarea de cuvânt a CNA-ului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram