/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

După ce ne-a amenințat cu o curea, Ilan Șor, deschis să participe la emisiunile de la TV8

missing
30 octombrie 2019, ora 20:04

Președintele Partidului ȘOR (PP ȘOR), Ilan Șor, ne-a transmis, prin intermediul colegei sale de partit Marina Tauber, că este deschis să participe la emisiunea „Cutia Neagră” de la TV8, asta deși cu ceva timp în urmă acesta a amenințat jurnaliștii de la postul nostru de televiziune cu o curea și a făcut declarații ofensatoare în adresa jurnaliștilor TV8 și nemijlocit în adresa Nataliei Morari.

„Domnul Șor m-a rugat să vă transmit toată deschiderea noastră. Azi nu reușim, dar domnul Șor m-a rugat să vă transmit că va participa la emisiunea Dvs. Unele lucruri îl veți putea întreba personal”, a declarat deputata Marina Tauber, la emisiunea „Cutia Neagră” cu Mariana Rață.

Tauber zice că declarațiile ofensatoare la adresa jurnaliștilor de la TV8, făcute anterior de Șor au fost un fel de metafore: „Gestul lui cu cureaua a fost să atragem atenția pentru că postul dvs. a ofensat mai muți oameni din Orhei (…). A fost spus la modul figurat, noi știm că în limba rusă există mai multe metafore de acest fel”, a spus Marina Tauber.

Ilan Șor nu se află în țară de câteva luni. Acesta participă însă activ la activitățile partidului său prin intermediul înregistrărilor video. La ediția de astăzi a emisiunii „Cutia Neagră” Ilan Șor a fost solicitat de către producători să intervină prin Skype, însă Marina Tauber a spus că astăzi nu mai reușește, dar e dispus să participe la o ediție ulterioară.

Urmăriți mai jos emisiunea integrală:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram