/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Alți doi șefi de la instituții de stat pleacă din funcții! Unul a scris cerere de demisie, cu altul Guvernul a încetat contractul de muncă

missing
01 noiembrie 2019, ora 14:02

Directorul Biroului Național de Statistică (BNS), Vitalie Valcov, pleacă din funcție. Cererea de demisie a lui Valcov a fost aprobată azi de membrii Cabinetului de Miniștri. Acesta va înceta să-și exercite atribuțiile de serviciu din data de 18 noiembrie 2019.

Tot azi, Guvernul a votat pentru încetarea raporturilor contractuale de muncă pe care le are cu Ion Platon, vicedirectorul general al Agenției Moldsilva, din data de 7 noiembrie 2019.

De asemenea, Executivul a încetat raporturile de serviciu și cu Vasile Costin, șef al Oficiului Teritorial Orhei al Cancelariei de Stat, din data de 4 noiembrie 2019.

Vezi și:

Un secretar de stat a demisionat la doar o lună de când a fost numit în funcție! Sandu: „Ne pare rău…”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram