/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Tendințe în materie de modă pentru sezonul toamnă - iarnă: culori naturale, pantaloni largi și rochii trapezate

02 noiembrie 2019, ora 12:56

Culori naturale, pantaloni largi și rochii trapezate. Acestea sunt tendințele în modă pentru sezonul toamnă- iarnă 2019. Designerii și stiliștii ne asigură că moda anilor 70 intra din nou în forță în această perioadă rece a anului.

Mai mulți producători autohtoni își prezintă zilele acestea colecțiile la o expoziție de fashion din Chișinău. De la croieli simple și structurate până la culori vibrante care sar în ochi, tendințele acestui sezon sunt atat de variate, încât fiecare va găsi ceva pe placul său.

Designerii vestimentari susţin că noul sezon ne surprinde cu nuanţe gri, verde-smarald şi cafea cu lapte.

Aici este combinația dintre negru și verde. Aici este exact despre ceea ce am vorbit, la modă. 00:50-00:58 În acest an tendința este în pantaloni largi, pentru ca totul să fie liber, confortabil”, explică designerul Anastasia Fîrfa.

Designeru-ul ne-a recomandat și ce să purtăm atunci când ne ducem la o petrecere.

Cea mai mare tendință este la rochiile de seară. Niciodată din modă nu va ieși rochia neagră. 01:53-02:02 În acest sezon, la fel sunt la modă culorile pastelate”, spune designerul.

Această rochie o puteți purta oriunde și cu orice accesoriu. În fiecare zi. Această rochie o puteți combina cu ghete sau încălțăminte oxford”, potrivit specialistei.

Anul acesta am zărit mai puține piese vestimentare în culoarea roșie.

Și brandurile de haine produse în Moldova și-au expus piesele din colecțiile pentru sezonul rece, pe care potențialii cumpărători nu ezită să le probeze.

Deci, optăm pentru calitate, pentru lâniță naturală, ceea ce ține cald și croiurile cele mai simple, pentru a nu reda volum mai mare”, a spus designerul Ana Badiu.

Designerul ne-a spus și ce să nu purtăm în acest sezon.

Fuste sau rochiile scurte, deja nu mai sunt la modă. Sunt considerate vulgare. Jeans Chain la fel nu sunt la modă, nu este interesant, nu este frumos. Nu se poate să întâlnim noul an cu imprimeuri. Asta ar trebui să ocolim”, potrivit designerului Anastasia Fîrfa.

Prețurile pieselor vestimentare din noile colecții variază. Pentru o rochie casual veți scoate din buzunar în jur de 700- 900 de lei. Pentru o bluză sau un pulover de la 500 de lei. Un costum pentru femei variază între 1 500 – 1 900 lei, iar pentru un palton pentru dame de la 900 până 2 500 de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram