/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

UPDATE: Accidentul de la Ciocana. Un tânăr de 25 de ani a murit în drum spre spital

03 noiembrie 2019, ora 08:31

UPDATE: 08:31 Pietonul care a fost lovit în această noapte de o mașină este un tânăr de 25 de ani. Acesta trecerea strada neregulamentar, spun polițiștii. 

În urma accidentului, la fața locului a fost chemată o echipă de medici. În urma traumelor primite tânărul a decedat în drum spre spital.

Potrivit ofițerei de presă a IP Chișinău, Natalia Stati șoferul care era la volanul automobilului de marcă „BMW” a a fugit de la tragicul accident. Ulterior, acesta a fost prins de polițiști și s-a stabilit că este un bărbat de 36 de ani.

Pe cazul dat a fost pornit un proces penal.

UPDATE: 7:50 Un accident cu final tragic s-a produs azi-dimineață în sectorul Ciocana al capitalei. Martorii spun că un pieton a fost lovit mortal de către un șofer care conducea un automobil de marcă BMW. 

Accidentul s-a produs către ora patru dimineața, pe strada Maria Dragan. Oamenii care au văzut momentul impactului spun că șoferul nici măcar nu s-a oprit.

Revenim cu detalii pe parcursul zilei.

Foto: Facebook/GMB

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram