/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

/VIDEO/ Ceban sau Năstase, cine va câștiga alegerile în Chișinău, potrivit sondajului Exit poll

03 noiembrie 2019, ora 21:08

Viitorul primar al municipiului Chișinău va fi Ion Ceban, cu o diferență de voturi de 0,1% comparativ cu rezultatele lui Andrei Năstase, contracandidatul său, potrivit sondajului Exit poll, realizat pe parcursul zilei de astăzi de către Asociația pentru Dezvoltare Echitabilă din Moldova, Compania de Consultanță Politică „Poliexpert”, Compania de Cercetare Sociologică „Fondul Opiniei Publice„ și Compania de Cercetare Sociologică IMAS.

Astfel, Ion Ceban este cotat de sondaj cu 37,1, iar Andrei Năstase, 37,0%.

Realizatorii sondajului explică faptul că din motiv că rata de refuz a alegătorilor de a răspunde la întrebări a fost foarte mare, rezultatele sondajului au o rată mică de reprezentativitate, de aceea, aceștia ne îndeamnă să așteptăm rezultatele Comisiei Electorale Centrale.

Potrivit realizatorilor, au fost chestionate circa zece mii de persoane, din peste 70 de secții de vot din capitală. Sondajul a costat circa 400 de mii de lei.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram