Sandu îl felicită pe noul premier al României și-l invită la Chișinău

04 noiembrie 2019, ora 19:06

Prim-ministra Maia Sandu i-a adresat un mesaj de felicitare noului premier al Românie, Ludovic Orban și i-a spus că-l așteaptă la Chișinău. 

„Îl felicit pe domnul Ludovic Orban cu ocazia învestirii în funcția de Prim-ministru al României. Domnul Orban a fost mereu un susținător al proceselor democratice din Republica Moldova și a venit în ajutorul cetățenilor în cele mai dificile momente. Domnul Orban este un prieten adevărat al Republicii Moldova și sunt convinsă că împreună vom intensifica relația dintre România și Republica Moldova, implementând proiecte importante pentru cetățeni și dezvoltând inițiative noi.

Cunosc cât de mare este responsabilitatea unui prim-ministru, mai ales în perioade instabile și care necesită decizii curajoase. Sunt convinsă că domnul Orban are puterea și înțelepciunea necesare să conducă România și să susțină țara noastră pe calea integrării europene. Îl invit pe domnul Orban la Chișinău și sper că va veni cât mai curând!”, a comentat Maia Sandu.

Guvernul propus de Ludovic Orban a fost votat azi de Parlamentul României. Presa de peste Prut scrie că, tot azi, noul  Executiv a fost învestit în funcție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram