/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

Beneficiază de oportunități pentru tineri din prima sursă

missing
05 noiembrie 2019, ora 14:53

Platforma Youth.md lansează campania #casăștii. Prin intermediul acesteia, platforma le oferă posibilitatea tinerilor să se informeze și să beneficieze de oportunități pentru tineri din prima sursă.

În cadrul campaniei, Clubul Studenților, organizația neguvernamentală ce administrează Youth.md, urmărește informarea a cel puțin 40 000 de tineri despre oportunitățile pentru tineri, naționale și internaționale existente de educație non-formală. Totodată, promovează mobilități academice, schimb de tineret în cadrul programelor Uniunii Europene „Erasmus Plus” și Serviciul European de Voluntariat.

Posibilități de dezvoltare în domeniul antreprenoriat, programe de cooperare transfrontalieră și oportunități internaționale de instruire și voluntariat, programe de internship, educație non formală, activități offline cu privire la oportunitățile Erasmus+, proiecte internaționale și multe oportunități naționale existente – toate le găsești accesând youth.md, categoria #casăștii, dedicată campaniei.

Dacă reprezinți o organizație și prestezi servicii, organizezi evenimente sau ai pregătite campanii și programe pentru tineri, atunci ai posibilitatea să diseminezi informațiile prin intermediul platformei Youth.md, iar dacă vrei să fii la curent cu cele mai „proaspete” și relevante oportunități pentru tineri, urmărește toate canalele Youth.md pentru a putea beneficia de #oportunitățidinprimasursă.

De ce anume Youth.md:

  • Oportunitățile sunt identificate și diseminate de către tineri, în funcție de cerințele și solicitările acestora;
  • Informațiile sunt distribuite zilnic și sunt accesibile pentru tineri din orice colt al țării sau al lumii;
  • Platforma vine în ajutor tinerilor care sunt în căutare de job, de burse de studii și posibilități de a beneficia de schimburi de experiență – prezentând o serie de articole și interviuri cu recomandări pentru ca tinerii să-și urmeze visul mai ușor.

Această campanie se desfășoară în contextul proiectului „Sporirea accesului tinerilor la programele naționale și internaționale de dezvoltare personală”, implementat în cadrul Programului de Granturi 2019 pentru organizațiile de tineret al Ministerului Educației, Culturii și Cercetării.

Dacă îți dorești să devii partener în cadrul campaniei sau vrei să împărtășești o oportunitate cu tinerii din comunitatea #YouthMD, scrie un email la youth.md@yahoo.com sau redactie@youth.md și noi vom avea grijă ca mesajul tău să fie diseminat.

Pentru alte informații și condiții de parteneriat, ia legătura cu noi: 069588273.

„Clubul Studenților” este o asociație obștească care a fost fondată în anul 2011 și urmărește identificarea, implementarea, și promovarea oportunităților pentru tineri, oferindu-le servicii de consultanță cum pot să caute, aplice și să beneficieze de cele existente. A.O. „Clubul studenților” a participat și promovat în calitate de partener zeci de activități dedicate tinerilor. Urmează să facă acest lucru și în continuare.

Youth.md este o platformă independentă, creată de către tineri pentru tineri, care cuprinde informație și oportunități privind: voluntariat, joburi, divertisment, educație și studii. Prin intermediul acestui portal se urmărește  dezvoltarea spiritului civic al tinerilor din Republica Moldova. Echipa responsabilă de actualizarea și menținerea siteului constă din tineri creativi care se află într-o continuă căutare de oportunități atât pe plan național, cât și internațional.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram