/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

România: Dăncilă pleacă în opoziție și-i scoate din partid pe PSD-iștii care au votat pentru Orban

missing
05 noiembrie 2019, ora 07:02

Fosta prim-ministră a României și preşedinta Partidului Social-Democrat, Viorica Dăncilă, a declarat ieri, după învestirea Guvernului Orban că formațiunea care o conduce pleacă în opoziție. Mai mult, aceasta zice că acei colegi de-ai ei care l-au votat pe Ludovic Orban și Guvernul său, au fost excluși din partid.

„De astăzi, PSD intră oficial în opoziţie şi ne vom asuma cu maximă seriozitate toate responsabilităţile care decurg din acest rol. Şi, dacă tot vorbim de responsabilitate şi de asumare, aş vrea să fie foarte clar că, în conformitate cu decizia luată în Comitetul Executiv Naţional, toţi cei care au trădat la acest vot au fost deja excluşi din PSD. Aşa este corect, aşa este normal faţă de toţi românii care şi-au pus încrederea în noi. Eu garantez că vom fi cea mai grea Opoziţie pe care acest Guvern improvizat o poate avea, acest Guvern – ghilotină, cel mai vulnerabil Executiv de după 1989, la şantajul grupurilor de parlamentari trădători, un Guvern slab şi expus corupţiei“, a declarat Dăncilă, potrivit Agerpres.ro.

Guvernul român, condus de Ludovic Orban, a fost votat și învestit ieri, 4 noiembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram