/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

A fost lansată mingea oficială de la EURO 2020: Cum arată și cum se numește balonul creat de Adidas

missing
07 noiembrie 2019, ora 11:13

Mingea oficială de la turneul final al Campionatului European 2020 a fost prezentată oficial miercuri. Balonul se numește ”Uniforia” și a fost creat de designerii Adidas.

Numele ”Uniforia” simbolizează sentimentele de unitate și euforie pe care le poate oferi fotbalul, spun reprezentanții companiei Adidas.

Mingea ”Uniforia” marchează cea de-a 60 aniversare a turneului, ce se va desfăşura pentru prima oară în 12 oraşe gazdă, între care şi Bucureşti. Designul balonului Uniforia prezintă ”linii îndrăzneţe, elemente care ‘traversează’ mingea, simbolizând astfel estomparea graniţelor şi trecerea frontierelor, aspect ce reflectă noul format transcontinental al competiţiei”, se arată în comunicatul Adidas, citat de Libertatea.ro.

Coordonatele GPS ale fiecărui stadion sunt incluse în designul Uniforia, care sărbătoreşte acest format unic şi istoric. Grafica îndrăzneaţă este prezentată pe o minge cu aceeaşi structură de înaltă performanţă precum modelele recente ale Cupei Mondiale, dar cu un material unic ”Hi-White”, care permite o mai bună vizibilitate pe teren.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram