Mingea oficială de la turneul final al Campionatului European 2020 a fost prezentată oficial miercuri. Balonul se numește ”Uniforia” și a fost creat de designerii Adidas.

Numele ”Uniforia” simbolizează sentimentele de unitate și euforie pe care le poate oferi fotbalul, spun reprezentanții companiei Adidas.

Mingea ”Uniforia” marchează cea de-a 60 aniversare a turneului, ce se va desfăşura pentru prima oară în 12 oraşe gazdă, între care şi Bucureşti. Designul balonului Uniforia prezintă ”linii îndrăzneţe, elemente care ‘traversează’ mingea, simbolizând astfel estomparea graniţelor şi trecerea frontierelor, aspect ce reflectă noul format transcontinental al competiţiei”, se arată în comunicatul Adidas, citat de Libertatea.ro.

Coordonatele GPS ale fiecărui stadion sunt incluse în designul Uniforia, care sărbătoreşte acest format unic şi istoric. Grafica îndrăzneaţă este prezentată pe o minge cu aceeaşi structură de înaltă performanţă precum modelele recente ale Cupei Mondiale, dar cu un material unic ”Hi-White”, care permite o mai bună vizibilitate pe teren.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!