/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

O primăriță din Bolivia, atacată de un grup de protestatari ai opoziției. Au vărsat pe ea vopsea roșie și au tuns-o cu forța

missing
07 noiembrie 2019, ora 18:04

Primărița unui oraș mic din Bolivia a fost atacată de un grup de protestatari ai opoziției. Aceștia au târât-o desculță pe străzi, au vărsat pe ea vopsea roșie și au tuns-o cu forța. Primărița Patricia Arce, care face parte din partidul MAS, aflat la guvernare, a fost luată de poliția din Vinto, Bolivia, după câteva ore și dusă la spital.

Acesta este cel mai recent dintre multiplele cazuri de violență din ultima vreme susținătorii partidului aflat la guvernare și opoziție, pe fundalul alegerilor prezidențiale controversate din 20 octombrie, în urma cărora au murit cel puțin trei oameni.

Reprezentanții opoziției au acuzat-o pe Patricia Arce că a ținut partea susținătorilor președintelui. De asemenea, au spus că din vina primăriței, au fost înregistrate decese.

După ce au pus-o să îngenuncheze, protestatarii i-au tuns părul, au murdărit-o cu vopsea și au pus-o să semneze o cerere de demisie. Oamenii au incendiat biroul primăriței și au spart mai multe ferestre de la Primărie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram