/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

”Afacere” cu droguri, dată peste cap la Soroca. Procurorii au ridicat un kg de marijuana, iar o persoană a fost reținută

08 noiembrie 2019, ora 18:30

Procurorii PCCOCS și ofițerii de investigație din cadrul Direcției Antidrog a INI au dat peste cap activitatea unei grupări implicate în cultivarea și vânzarea marijuanei, care i-ar fi adus venituri ilegale de aproximativ 30 de mii de lei. Unu dintre membri, un tânăr de 21 de ani din Soroca, a fost reținut după ce oamenii legii au obținut informația că acesta intenționează să transporte o cantitate de droguri pentru vânzare.

Ofițerii antidrog și procurorii au ridicat de la bărbatul reținut aproximativ un kilogram de marijuana.

Membrii grupării ar fi plantat pe mai multe terenuri plante de cânepă pentru a le vinde. Plantele erau prelucrate și păstrate la domiciliul unuia dintre reprezentanții grupării. Drogurile era vândute cu 150 de lei pentru 5 grame.
Tânărul reținut urmează să apară în fața magistraților, iar procurorii vor cere aplicarea măsurii preventive de arest pentru 30 de zile. Dacă îi va fi demonstrată vinovăția, acesta riscă până la 15 ani de închisoare.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram