/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Candidatul la președinția României, dat dispărut, a fost găsit

08 noiembrie 2019, ora 09:26

Ninel Peia, candidatul la alegerile prezidențiale din România, dat dispărut în noaptea de miercuri spre joi, a fost găsit la Mănăstirea Putna, unde ar fi mers să se roage. Acesta fusese văzut ultima oară la un hotel din Cluj unde era cazat.

Ninel Peia, care este susținut de Prtidul Neamul Românesc, a susținut miercuri o conferință de presă în Cluj, de la ora 18.00, iar apoi s-a cazat la un hotel, potrivit Libertatea.ro. El urma să fie preluat de echipa SPP a doua zi, la 08:00 dimineața.

Candidatul nu a mai putut fi contactat nici de ofițerul SPP și nici de staff-ul de campanie, astfel că a fost sesizată poliția.

Ninel Peia beneficia de serviciile de protecție și pază doar pe perioada activităților publice din cadrul campaniei electorale. Autoritățile au văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere că Ninel Peia a părăsit hotelul, în cursul nopții, la ora 1:17 minute. Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram