Ninel Peia, candidatul la alegerile prezidențiale din România, dat dispărut în noaptea de miercuri spre joi, a fost găsit la Mănăstirea Putna, unde ar fi mers să se roage. Acesta fusese văzut ultima oară la un hotel din Cluj unde era cazat.

Ninel Peia, care este susținut de Prtidul Neamul Românesc, a susținut miercuri o conferință de presă în Cluj, de la ora 18.00, iar apoi s-a cazat la un hotel, potrivit Libertatea.ro. El urma să fie preluat de echipa SPP a doua zi, la 08:00 dimineața.

Candidatul nu a mai putut fi contactat nici de ofițerul SPP și nici de staff-ul de campanie, astfel că a fost sesizată poliția.

Ninel Peia beneficia de serviciile de protecție și pază doar pe perioada activităților publice din cadrul campaniei electorale. Autoritățile au văzut pe imaginile de pe camerele de supraveghere că Ninel Peia a părăsit hotelul, în cursul nopții, la ora 1:17 minute. Poliția a deschis o anchetă în acest caz.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!