/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

/FOTO/ Aleea pietonală de pe bulevardul Dacia va fi reparată! Lucrările de reabilitare deja au început

missing
08 noiembrie 2019, ora 14:37

Au început lucrările de reabilitare a aleii pietonale de pe bulevardul Dacia. Potrivit responsabililor de la primărie, urmează a fi reabilitat parapetul cu scări, precum și trotuarul ce duce spre biblioteca ”M. Lomonosov”.

Pe aleea care are o suprafață de circa 2600 de metri pătrați, va fi instalat pavaj nou. Scările, care vor fi reconstruite, vor avea un aspect diferit decât cel vechi. Proiectul mai prevede amenajarea iluminatului public în zona pietonală și a mobilierului urban.

Totodată, au loc și lucrări de amenajare în cartierul din strada Belgrad 19, acolo unde va fi reparat trotuarul și vor fi amenajate cu pavaj ecologic patru adrese pentru parcare cu o suprafață de 1700 de metri pătrați.

Reprezentanții de la Primăria Chișinău dau asigurări că proiectele vor fi gata până la sfârșitul acestui an.

În anul 2019, pentru realizarea proiectelor de amenajare a spațiilor publice din sectoarele capitalei au fost prevăzuți câte 5 milioane de lei per sector.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram