/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Lista candidaților! 12 persoane luptă pentru funcțiile de secretari de stat la patru ministere

08 noiembrie 2019, ora 16:09

Comisia formată de Cancelaria de Stat pentru organizarea și desfășurarea concursurilor de ocupare a funcțiilor publice de conducere de nivel superior a evaluat CV-urile și a admis mai mulți candidați în cursa pentru ocuparea fotoliilor de secretari de stat  în cadrul a patru ministere.

Pentru funcția de secretar general al Ministerului Afacerilor Interne vor lupta doi candidați:

  1. Constantin Boeștean
  2.  Iurie Gotișan

La funcția de secretar general al Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale aspiră:

  1. Ion Dodon
  2. Andrei Mecineanu

La proba scrisă a concursului pentru ocuparea funcției de secretar general al Ministerului Apărării au fost admise trei persoane:

  1.  Nicolae Chimerciuc
  2.  Andrei Roșca
  3. Rostislav Rotari

Pentru funcția de secretar de stat la Ministerul Justiției luptă:

  1. Violeta Melnic
  2.  Nadejda Burciu
  3. Rodica Jereghi
  4.  Andrei Roșca
  5. Evgheni Florea

Proba scrisă va avea loc pe 12 noiembrie 2019, ora 10.00 în incinta Casei Guvernului. Până atunci, Comisia de concurs va iniția verificările candidaților la Autoritatea Națională de Integritate, Centrul Național Anticorupție și Serviciul de Informații și Securitate.

Cancelaria de Stat precizează că a fost prelungit concursul, până la data de 18 noiembrie, pentru ocuparea funcției de secretar general al Ministerului Economiei și Infrastructurii. Niciun candidat nu a acumulat punctajul minim la competiția CV-urilor pentru a fi admis la următoarea etapă a concursului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram