/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Emoționant! O fetiță de doar trei ani recită o poezie prin care îndeamnă șoferii să nu pornească băuți la volan

missing
08 noiembrie 2019, ora 15:20

După ce INP a lansat o campanie de sensibilizare, prin care polițiștii încearcă să motiveze șoferii să nu consume alcool la volan și o fetiță de doar trei ani a venit cu un mesaj emoționant pe o rețea socială. Filmulețul are menirea să sensibilizeze opinia publică vizavi de pericolul consumului de alcool la volan.

Acum câteva zile, pe o rețea socială a apărut un filmuleț în care o fetița recită o poezie prin care îndeamnă șoferii să nu pornească băuți la volan sau atunci când sunt obosiți.

Vreai să urci să te pornești, fără a fi cu capul treaz/ Sau noaptea n-ai dormit și ești supra obosit/ Eu te rog frumos din suflet, odihnește-te un pic/ Și pe urmă ai porni/ Viața at e mult mai scumpă și a celora din jur...”, sunt câteva din versurile spuse de fetiță.

De la începutul anului, în țară s-au produs peste 30 de accidente rutiere. În urma impactului, cinci persoane și-au pierdut viața, iar alte 33 au fost traumatizate. Potrivit polițiștilor, 79 de șoferi au fost documentați, după ce au fost prinși în stare de ebrietate la volan.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram