După ce INP a lansat o campanie de sensibilizare, prin care polițiștii încearcă să motiveze șoferii să nu consume alcool la volan și o fetiță de doar trei ani a venit cu un mesaj emoționant pe o rețea socială. Filmulețul are menirea să sensibilizeze opinia publică vizavi de pericolul consumului de alcool la volan.

Acum câteva zile, pe o rețea socială a apărut un filmuleț în care o fetița recită o poezie prin care îndeamnă șoferii să nu pornească băuți la volan sau atunci când sunt obosiți.

Vreai să urci să te pornești, fără a fi cu capul treaz/ Sau noaptea n-ai dormit și ești supra obosit/ Eu te rog frumos din suflet, odihnește-te un pic/ Și pe urmă ai porni/ Viața at e mult mai scumpă și a celora din jur...”, sunt câteva din versurile spuse de fetiță.

De la începutul anului, în țară s-au produs peste 30 de accidente rutiere. În urma impactului, cinci persoane și-au pierdut viața, iar alte 33 au fost traumatizate. Potrivit polițiștilor, 79 de șoferi au fost documentați, după ce au fost prinși în stare de ebrietate la volan.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!