/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

/VIDEO/ Fotbal la răcoare. Un teren de mini-fotbal, inaugurat la Penitenciarul nr.18 din Brănești

missing
08 noiembrie 2019, ora 10:33

Și la răcoare se joacă aproape ca în Liga Campionilor. De astăzi, deținuții Penitenciarului nr.18 din Brănești beneficiază de un mini-teren de fotbal. Cei de la Federație nu exclud că și de acolo pot să ajungă fotbaliști la națională.

La deschiderea terenului de mini-fotbal, deținuții penitenciarului nr. 18 din Brănești au făcut echipă și au jucat împotriva veteranilor fotbalului moldovenesc.

Am văzut că băieții se pricep la fotbal. Dorim să le facem mai plăcută aflarea aici. Nu cred că e prea plăcută viața aici”, Sergiu Epureanu, ex-fotbalist.

„-Vă temeți să jucați cu deținuții? –De ce să ne fie frică? În viața asta nu trebuie să-ți fie frică de nimic”, Viorel Frunze, ex-fotbalist.

Cei de la Federația Moldovenească de Fotbal presupun că și la penitenciar ar putea să descopere jucători talentați, care ar putea să ajungă să evolueze pentru Națională.

De ce nu? Sunt mulți jucători talentați care, cu părere de rău, din anumite circumstanțe ale vieții au ajuns aici”, Nicolae Cebotari, secretarul general al FMF.

Pe pereții sălii, deținuții au pictat emblemele celor mai faimoase cluburi din lume. Astfel de mini-terenuri de fotbal au fost instalate și în alte penitenciare din țară în cadrul proiectului „Toți împreună”, promovat de FMF.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram