/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Inundații puternice în nordul Angliei. Oamenii, evacuați din case

missing
08 noiembrie 2019, ora 17:47

Inundații puternice în nordul Angliei. Oamenii din regiune au fost nevoiți să-și părăsească locuințele. Cantitatea de precipitații care căzută în ultimele 24 de ore a depășit totalul precipitaţiilor înregistrate în mod normal într-o lună, scrie BBC.

Potrivit Agerpres, zeci au persoane au rămas blocate într-un centru comercial din oraşul Sheffield în noaptea de joi spre vineri şi alte aproape 100 au fost salvate dintr-un alt mall din apropiere de pompieri cu ajutorul bărcilor gonflabile.

Cea mai mare îngrijorare se referă la casele aflate în cinci zone din jurul râului Don, lângă oraşul Doncaster, unde autorităţile au avertizat că ploile torenţiale au provocat inundaţii grave, iar nivelul apelor a atins niveluri record, punând în pericol viaţa locuitorilor.

Deşi cea mai mare parte a inundaţiilor au afectat centrul şi nordul Angliei, Agenţia pentru Mediu a emis peste 100 de alerte de inundaţii pentru întreg teritoriul ţării.

Ploaia torenţială a produs perturbări pe liniile de transport. Unii operatori feroviari au emis avertismente de călătorie în zone din jurul Sheffield şi alte localităţi afectate, în timp ce multe drumuri au fost, de asemenea, închise.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram