Ofițerul mexican de poliție care l-a arestat pe fiul lui ”El Chapo” Guzman a fost asasinat într-o parcare din Culiacan, provincia Sinaloa. Execuția ar fi avut loc miercuri dimineață și a fost surprinsă de o cameră de supraveghere.

Atacatorii au tras 155 de gloanțe în mașina condusă de ofițerul de poliție, totul întâmplându-se în mai puțin de 30 de secunde, scrie Digi24.ro.

Bărbatul ucis era un ofițer de rang înalt din poliția statului Sinaloa. Mașina acestuia a fost urmărită de mașina atacatorilor într-o parcare a unui centru comercial din capitala statului Sinaloa. Doi bărbați cu arme semi-automate au venit lângă mașina polițistului și au deschis focul.

Forțele armate mexicane l-au reținut pe Ovidio în octombrie, însă forțele cartelului au început să deruleze atacuri în Culiacan. Soldații i-au ordonat lui Ovidio Guzman să își sune fratele, Ivan Guzman Salazar, și să îi ceară să oprească atacurile. Ivan Salazar a refuzat și soldații au fost nevoiți să îl elibereze pe Ovidio Guzman, pentru a opri atacurile.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!