/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Un nou showroom și-a deschis ușile. Cel mai mare magazin online din Moldova, smadshop.md, și-a inaugurat un sediu în capitală

missing
08 noiembrie 2019, ora 11:27

Cel mai mare internet magazin din Moldova, smadshop.md, ce de 10 ani pune la dispoziția cumpărătorilor o gamă largă de mobilă, electronice, tehnică digitală și electrocasnice, vine cu noi surprize. Magazinul poate fi găsit nu doar în mediul online, ci și în sediul nou, care și-a deschis ușile pe strada Melestiu 20/5 din capitală.

Showroom-ul are trei etaje și se întinde pe o suprafață de peste 800 m2. Aici, cumpărătorii pot găsi tot de ce au nevoie pentru casă doar într-un singur loc.

EVGHENII COLESNIC, DIRECTOR COMERCIAL, SMADSHOP.MD: „Aici vedeți doar o parte din produse. Acest lucru l-am făcut pentru ca oamenii să poată să vină să vadă marfă pe care o propunem. Circa 80 la sută din produse sunt exclusive”.

SMADSHOP este lider pe piața din Republica Moldova din mediul online, oferindu-le cetățenilor din orice colț a țării să facă cumpărături într-un mod accesibil, rapid și comod.

EVGHENII COLESNIC, DIRECTOR COMERCIAL, SMADSHOP.MD: „Le oferim clienților o gamă largă de produse. Aici veți putea găsi peste 150 de branduri a diferitor produse, inclusiv din Europa și țările vecine”.

SMADSHOP pune un accent deosebit pe calitate și o deservire specială în raport cu fiecare client.

ECATERINA VOLOȘIN, ADMINISTRATOARE, SMADSHOP.MD: „Deschiderea showroom-ului celui mai mare internet magazin, smadshop.md, pentru a fi mai aproape de cumpărătorii noștri. Fiecare cumpărător care vine aici în perioada 7 noiembrie-17 noiembrie, beneficiază de reducere până la 70 de procente”.

Mai mult decât atât, smadshop.md își răsfață clienții cu daruri și oferte speciale. Astfel, efectuând o cumpărătură în valoare de cel puțin 500 de lei, poți participa la tombolă în care automat devii câștigător a unui voucher de la 50 până la 500 de lei. Și asta nu e tot.

ECATERINA VOLOȘIN, ADMINISTRATOARE SMADSHOP.MD: „În ajunul sărbătorilor, fiecare cumpărător beneficiază de reduceri mega-super mari, cadouri, surprize, promoții. Totodată, fiecare produs poate fi procurat în credit. Un alt moment important – livrarea e gratuită prin toată republica”.

Prețurile accesibile și produsele de calitate i-au atras pe cumpărători chiar din prima zi: „E foarte bine amenajat și ai ce alege. Prețurile sunt destul de normale. Văd încă sunt scăzute”; „Îmi plac foarte mult prețurile. Am mai cumpărat multe de aici”.

Cu planuri mari de viitor, Smadshop.md activează de zece ani și este cea mai extinsă rețea de vânzări on-line din Republica Moldova. Magazinul își așteaptă clienții zilnic începând cu ora 9 până la 20:00.

P*

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram