Dodon: „Se creează impresia că mulți membri ai actualului Guvern își doresc foarte mult căderea acestuia”

09 noiembrie 2019, ora 10:50

Președintele Republicii Moldova Igor Dodon este de părere că deputații ACUM își doresc foarte mult ca Guvernul Sandu să cadă. Despre asta acesta a scris pe pagina sa de Facebook. 

Șeful statului a precizat că după ședința Parlamentului de ieri, cei din ACUM ar fi ieșit fericiți din Parlament și ar fi vorbit între ei despre „cât de tare s-au săturat și își doresc să plece în concediu”.

Se creează impresia că mulți membri ai actualului Guvern își doresc foarte mult căderea acestuia. Ei au ieșit fericiți de la ședința de ieri a Parlamentului și vorbeau între ei despre cât de tare s-au săturat și își doresc să plece în concediu.

Se pare că aceștia au așteptat acest lucru și pur și simplu l-au provocat. Probabil, s-au săturat să lucreze. În CV-urile lor deja e scris că au ocupat funcția de ministru și dacă ei vor reveni în diferite structuri internaționale, vor putea spera la alte salarii. Iar pentru noi, cetățenii, care este sensul acestor jocuri?”, a scris Dodon pe Facebook.

Ședința de ieri a Parlamentului s-a finalizat cu moțiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Maia Sandu. Parlamentul se va aduna într-o nouă ședință plenară în decurs de 72 de ore, pentru a supune votului subiectul legat de demiterea Cabinetului de miniștri.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram