/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Ai votat? Servește o cafea gratuită. Inițiativa unui local din Botoșani

10 noiembrie 2019, ora 11:43

Un local din orașul Botoșani, România, îi servește pe cetățenii români care și-au exercitat dreptul la vot cu o cafea gratuită. Cei care vor să servească băutura fierbinte fără să plătească trebuie să le arate chelnerilor actul de identitate cu dovada că au fost la vot, scrie Agerpres.ro.

„Este dreptul fiecăruia dintre noi să voteze, iar din acest motiv noi am decis să îi încurajăm pe alegători să iasă din casă. Şi eu am fost la votare şi le-am sugerat tuturor celor cu care m-am întâlnit să iasă la vot”, a declarat Mariana Mircescu, reprezentanta cafenelei, potrivit sursei citate.

Alegerile prezidențiale în România au loc în ultimele trei zile, în țară și peste hotare. La această oră cea mai înaltă prezență la vot este în județul Ilfov, unde au votat deja 17% dintre alegători. Pentru fotoliul de președinte luptă 14 candidați și candidate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram