/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

A fost sau nu localizat Vlad Plahotniuc? Ce spune procurorul general interimar Dumitru Robu

11 noiembrie 2019, ora 12:55

Dosarul fostului lider al Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, pare să bată pasul pe loc. Anunțat în căutare internațională încă la sfârșitul lunii trecute, autoritățile nu cunosc deocamdată nimic despre locul aflării lui Plahotniuc.

”Urmează să fim anunțați pentru a trece la următoarea etapă. Nu vă pot da date despre localizarea dumnealui”, a spus procurorul general interimar Dumitru Robu, după ședința de azi a Consiliului Superior al Procurorilor.

Amintim că Vlad Plahotniuc a fost anunțat în căutare internațională după ce a fost citat de procurorii anticorupție dar nu s-a prezentat pentru audieri.

Pe numele fostului democrat a fost pornit un dosar penal pentru spălare de bani, în proporții deosebit de mari.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram