O femeie din Ocnița a fost amenințată cu moartea și violată din răzbunare de către concubinul său de 29 de ani, după ce aceasta a depus o plângere la Poliție pentru faptul că bărbatul a agresat-o fizic.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul a vrut să se răzbune pe concubina sa pentru că aceasta a depus o plângere pe numele lui pentru violență domestică. Însă, după depunerea cererii, până la pedepsirea făptașului, femeia a fost amenințată cu moartea și impusă de către bărbat să continue să locuiască cu el.

Mai mult decât atât, pe parcursul a două săptămâni ale lunii iunie 2018, furios că femeia a depus plângere împotriva lui pentru violență domestică, făptașul a violat-o într-un mod pervers.

Pentru faptele comise, la solicitarea Procuraturii Briceni, instanța de judecată l-a condamnat pe inculpat, prin sentință definitivă, la pedeapsa cu închisoarea pentru un termen de șapte ani, pe care acesta o ispășește în penitenciar.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!