/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/DOC/ Prima dispoziție semnată de primarul capitalei, Ion Ceban

missing
12 noiembrie 2019, ora 17:43

Ion Ceban a semnat prima dispoziție în calitate de primar general al municipiului Chișinău. Acesta a anulat un ordin, de acum doi ani, cu privire la accesul angajaților Primăriei și cetățenilor în sediul Primăriei și a dispus demontarea turnichetului din holul de la intrarea principală.

În această dimineață, Ion Ceban le-a spus jurnaliștilor că acesta va fi primul lucru pe care îl va face pentru că Primăria ar trebui să fie transparentă, iar cetățenii să poată veni liber cu problemele lor.

Mâine dimineață, noul primar al capitalei îi va întruni într-o ședință pe angajații primăriei. Totodată, CEC a decis astăzi că vineri, 15 noiembrie, va avea loc ședința de constituire a CMC.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram