/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Irina Rimes a cântat în duet cu Adrian Minune la o petrecere privată. Artista s-a umplut de bani

missing
12 noiembrie 2019, ora 07:50

Cunoscuta interpretă originară din R. Moldova, Irina Rimeș, a cântat  în weekend la o petrecere privată, unde pe lângă melodiile din propriul playlist, a interpretat și cântece din repertoriul artiștilor celebri.

Printre cele mai apreciate melodii ale serii a fost „De-ai fi tu salcie la mal”, unde artista a fost acompaniată de Adrian Minune, scrie Libertatea.ro.

Duetul nu doar că a făcut deliciul publicului prezent la eveniment, dar toți s-au îngrămădit să-i dea bani Irinei pentru prestație, obicei care se întâmplă la nunțile cu lăutari. Deși Adrian Minune a avut o contribuție serioasă la interpretarea piesei, cântărețul a refuzat categoric banii, redirecționându-i pe toți către Irina Rimeș.

Dacă la început artista s-a arătat ceva mai timidă, spre finalul interpretării, Irina cânta cu banii în mână. La final a încercat să refuze bancnotele care continuau să vină din toate părțile, însă oaspeții evenimentului au insistat până când artista a acceptat să ia banii.

Un scurt video surprins la eveniment îl puteți urmări AICI

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram