/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

/VIDEO/ Atenție la buzunare în transportul public! Doi bărbați au furat un portofel, bani și documente

12 noiembrie 2019, ora 11:30

Doi bărbați de 43 și 45 ani, originari din mun. Chișinău și r-nul. Criuleni, au fost reținuți de oamenii legii. Ei riscă să stea următorii doi ani după gratii, pentru că au furat bunuri de la călătorii din transportul public.

Primul caz a avut loc pe data de 26 octombrie, în microbuzul nr. 171, în timpul deplasării pe bd. D. Cantemir până la str. Tighina, individul în vârstă de 45 de ani, a furat din buzunarul scurtei  tânărului portmoneul în care se aflau actele de identitate și 400 de lei. Astfel, bărbatul i-a cauzat victimei un prejudiciu în sumă de 600 lei.

Al doilea caz a avut loc pe data de 5 noiembrie, în rutiera nr. 112, când bănuitul profitând de neatenția minorei de 16 ani, i-a sustras din geantă portofelul în care se aflau bani în sumă de 230 lei. Individul a fost reținut în flagrant, asupra lui fiind depistat portmoneul furat de la minoră.

De la cine ai furat? – De la o tânără”, a spus individul.

Acum, indivizii sunt cercetați penal pentru ,,Pungășie”, faptă care conform legislației penale în vigoare, se pedepseşte cu amendă, muncă neremunerată în folosul comunității sau cu închisoare de până la doi ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram