/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Denis Ulanov, după discuțiile cu Dodon: „Cea mai bună soluție sunt alegerile anticipate”

missing
13 noiembrie 2019, ora 14:07

Fracțiunea parlamentară a Partidului Șor vrea să lucreze mai departe cât mai constructiv din opoziție și nu intenționează să participe la jocurile politice dintre Partidul Socialiștilor și Blocul ACUM. Poziția fost reiterată după ce deputații Denis Ulanov și Reghina Apostolova au discutat cu președintele Igor Dodon la Reședința de Stat.

Partidul Șor nu vede perspective pentru o coaliție în Parlament între PSRM și ACUM și crede că cea mai bună soluție pentru a depăși criza politică sunt alegerile parlamentare anticipate.

„Această variantă ni se pare cea mai cu perspectivă. Acesta ar fi cel mai corect format. Un Guvern care nu are susținerea Parlamentului este sortit eșecului”, a punctat Denis Ulanov.

Întrebat dacă deputații Partidului Șor ar susține un Guvern minoritar, scenariu promovat tot mai insistent de șeful statului, Denis Ulanov a comentat: „Noi trebuie să vedem ce se va întâmpla. Noi nu participăm la jocuri politice, iar învestirea unui Guvern tehnocrat ar însemna continuarea acestor jocuri politice”.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram