/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și copii întorși acasă. Rusia vrea să saboteze summitul de pace

Doi soți, condamnați la ani grei de închisoare pentru exploatarea sexuală a unor tinere

missing
13 noiembrie 2019, ora 15:05

Doi soți care au traficat în scop de exploatare sexuală comercială șapte fete au fost condamnați la ani grei de închisoare. Potrivit procurorilor, aceștia și-ar fi desfășurat activitatea ilegală în mai multe apartamente din capitală, în perioada anilor 2016 – 2017. Două dintre fete nu aveau împlinită vârsta majoratului.

Soții au fost descoperiți de oamenii legii după ce una dintre victime a depus plângere. Clienții erau informați pe portatul www.999.md, în rubrica „Caut bărbat” despre prestarea serviciilor sexuale, pentru care era percepută taxa de 700 lei pe oră. Victimele primeau de la cei doi soți jumătate din sumă.

Unele din fete au fost ademenite cu promisiunea că vor plăti pentru chirie mai puțin, iar altele – prin recomandarea celor deja implicate în exploatare sexuală. Odată adăpostite în apartament, acestea nu-l puteau părăsi pentru mult timp sau să se îndepărteze la distanțe mari, ceea ce le-ar fi permis să apeleze după ajutor.

Bărbatul a fost astfel, condamnat de magistrații Judecătoriei Chișinău la 20 de ani de detenție pentru trafic de ființe umane și copii. Soția acestuia va face 17 ani de pușcărie pentru trafic de copii. Femeia urmează să fie judecată și pentru trafic de ființe umane, dar și pentru că le-a influențat pe fete să sesizeze CNA, precum că polițiștii le-ar fi promis bani în schimbul depunerii plângerii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram