/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

/VIDEO/ Ar fi încercat să vândă droguri de 40 de mii de lei pe rețelele sociale. Trei tineri din capitală, reținuți

missing
13 noiembrie 2019, ora 15:40

Trei tineri din capitală au fost arestați de polițiști pentru că ar fi intenționat să vândă droguri în valoare de 40 de mii de lei prin intermediul rețelelor de socializare. În prezent, bănuiții sunt cercetați de oamenii legii și riscă până la 15 ani de închisoare. 

Reținuții au vârste cuprinse între 19 și 21 de ani. Aceștia au fost arestați în flagrant și încătușați de forțele de ordine după ce au fost monitorizați aproximativ o lună de zile, informează Poliția capitalei.

În urma perchezițiilor s-a depistat că cei trei aveau asupra lor 40 de fire de „Marijuana”, 33 de pachețele cu droguri de tip ,, PVP”, pachete speciale de ambalare a drogurilor şi telefoane mobile utilizate în scopuri criminale.

Probele delicte depistate, au fost sigilate şi expediate Centrului tehnico-criminalistic şi expertize judiciare din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei.

Actualmente bănuiții sunt cercetați penal pentru „Circulația ilegală a drogurilor, etnobotanicilor sau analogilor acestora în scop de înstrăinare”, iar conform legislației penale în vigoare aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare de la șapte până la 15 ani.

Totodată, polițiștii desfășoară acțiuni speciale de investigații pentru a identifica eventualii complici în acest caz.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram