/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

/FOTO/ „Cu viteza luminii”. Site-ul Guvernului a fost deja actualizat cu numele noilor membri ai Executivului

14 noiembrie 2019, ora 15:51

În scurt timp de la învestirea noului Guvern, site-ul Executivului a fost actualizat, iar în rubrica „Cabinetul de miniștri” apar deja numele prim-ministrului Ion Chicu și ale celorlalți membri ai Cabinetului. 

De remarcat că în rubrica menționată mai sus nu apar, deocamdată, fotografiile prim-ministrului Ion Chicu și ale celorlalți miniștri. Excepție face Irina Vlah, bașacana Găgăgăuziei, fotografia căreia a rămas pe pagina Guvernului.

Menționăm că noii miniștri au depus cu ceva timp în urmă jurământul. La ceremonie au fost prezenți președinta Parlamentului Zinaida Greceanîi și șeful statului Igor Dodon, care a spus că are mare speranță în noul Guvern, menționând că atât succesele cât și insuccesele noului Cabinet de miniștri vor fi și ale lui.

Noul Guvern condus de Ion Chicu a primit astăzi votul de încredere în Parlament. Noul Cabinet de miniștri a fost susținut de 62 de deputați din Partidul Socialiștilor și Partidul Democrat.

 

Foto: captură gov.md

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram