În scurt timp de la învestirea noului Guvern, site-ul Executivului a fost actualizat, iar în rubrica „Cabinetul de miniștri” apar deja numele prim-ministrului Ion Chicu și ale celorlalți membri ai Cabinetului. 

De remarcat că în rubrica menționată mai sus nu apar, deocamdată, fotografiile prim-ministrului Ion Chicu și ale celorlalți miniștri. Excepție face Irina Vlah, bașacana Găgăgăuziei, fotografia căreia a rămas pe pagina Guvernului.

Menționăm că noii miniștri au depus cu ceva timp în urmă jurământul. La ceremonie au fost prezenți președinta Parlamentului Zinaida Greceanîi și șeful statului Igor Dodon, care a spus că are mare speranță în noul Guvern, menționând că atât succesele cât și insuccesele noului Cabinet de miniștri vor fi și ale lui.

Noul Guvern condus de Ion Chicu a primit astăzi votul de încredere în Parlament. Noul Cabinet de miniștri a fost susținut de 62 de deputați din Partidul Socialiștilor și Partidul Democrat.

 

Foto: captură gov.md

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!