/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. Germania va transfera de urgență mii de obuze Kievului

Ion Ceban și ambasadorul Daniel Ioniță - întrevedere la Primărie. Pentru ce a cerut edilul ajutorul României

14 noiembrie 2019, ora 17:41

Ambasadorul României în Republica Moldova, Daniel Ioniță i-a făcut o vizită la primărie lui Ion Ceban. Excelența Sa l-a felicitat pe edilul capitalei pentru victoria obținută în campania electorală, iar primarul nu a ezitat să îi ceară…ajutorul.

Ion Ceban l-a rugat pe Daniel Ioniță să ajute echipa din cadrul Primăriei Chișinău în procesul de comunicare cu Primăria București, dar și alte orașe mari de peste Prut, în vederea realizării unor proiecte comune.

Ambasadorul Daniel Ioniță s-a arătat încrezător că primarii orașelor române vor fi deschiși pentru colaborare și a menționat că este dispus să contribuie la inițierea comunicării între primari.

Ieri, primarul Ion Ceban a avut o întrevedere și cu ambasadorul Rusiei, Oleg Vasnețov.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram