/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

Noii miniștri au depus jurământul

missing
14 noiembrie 2019, ora 15:04

Guvernul condus de Ion Chicu a depus astăzi jurământul. Rând pe rând noii miniștri au citit textul jurământului, au sărutat drapelul, au dat mâna cu președintele Igor Dodon și speakerul Parlamentului Zinaida Greceanîi. 

„Republica Moldova a obținut un Guvern tehnocrat care este angajat să rezolve problemele cu care se confruntă statul. Mulțumesc președintelui că m-a înaintat în această funcție. Vom beneficia de suportul șefului statului și a deputaților atât timp cât vom înregistra progrese”, a declarat prim-ministrul Ion Chicu.

„Voi fi un mare critic și adversar dacă lucrurile nu vor merge așa cum trebuie. Totuși, am încredere în dumneavoastră și cred că sunteți persoanele potrivite care trebuie să fie la guvernarea țării. Atât rezultatele dumneavoastră cât și insuccesele, vor fi și ale mele”, a declarat președintele Igor Dodon.

La finalul ceremoniei de depunere a jurământului noul Cabinet de miniștri a făcut o fotografie comună cu șeful statului și președinta Legislativului.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram