/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Olga Bordeianu, aleasă în funcția de director al Companiei ”Teleradio Moldova”

14 noiembrie 2019, ora 13:21

Olga Bordeianu a fost aleasă în funcția de director general al Companiei ”Teleradio  Moldova”. Pentru aceasta și-au dat votul șapte din cei opt membri ai Consiliului de Supraveghere al TRM.

La concursul pentru funcția de director al TRM au depus dosare de participare Ion Terguță, Cornelia Stefoglu și Olga Bordeianu. Pentru Terguță a votat un singur membru al Consiliului de Supraveghere al TRM, iar Stefoglu nu a acumulat niciun vot.

În opinia lui Ion Terguță, rezultatul concursului este unul previzibil.

”Toată lumea s-a așteptat la rezultatul ăsta, nu ne-a surprins cu nimic. Singurul lucru la care eu nu m-am așteptat, dar ei au ajuns și la asta, e că au încălcat propriul regulament, iar președinta companiei nu a prezentat un proiect de intenție, ci un raport de activitate. Membrii Consiliului nu au vrut să în considerare acest fapt, însă”, a declarat pentru TV 8 Ion Terguță.

Directorul Companiei ”Teleradio Moldova” este ales în bază de concurs, pentru un mandat de șapte ani.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram